Marie

Baloo-engelsk springer spaniel f. 2011 09 13

Nu är det snart dags för en utställning igen. Baloo har kommit upp i åldern junior mellan 9-12 månader. Vi skall åka Till Högbo bruk på en utomhusutställning. Idag kom PM med detaljer och en nummerlapp. Oftast brukar pulsen börja slå när man öppnar kuveret,men inte den här gången. Jag tror det beror på att uppfödaren Mikaela har lovat att visa Baloo i ringen...

I söndags hade vi i allafall en mycket trevlig träning inför utställningen. Vi samlade ett gäng elever och Mikaela Edvinsson kom och hjälpte till att förbereda alla med tips och god ledning . Det var en vacker dag på Svedens Gård och alla njöt av samvaro och hundträning. Vi tog en välbehövlig paus för att dricka kaffe och äta goda kakor på Helenes café Linnea. Som avslutning fick vi öva riktig tävling och Mikaela plockade ut den som var bäst för dagen. Till min förtjusning så vann den hårt arbetande Carin Larsson med sin jämthund Truls. Verkligen bra jobbat.

Nu får ni hålla tummarna för Baloo den 15 juli då får alla springer spaniels se upp! Här kommer en som skall matchas mot championat.

5. jul, 2012